torek, 27. december 2016

Povzetek leta 2016

Evo, zaštartali smo v zadnji teden leta 2016 in spodobi se, da se ga tudi povzame, saj je bilo letošnje leto precej bolj zanimivo in pozitivno kot prejšnja leta. Ne pomnim, kdaj sem imel tako leto, kot sem ga imel letos. Res da sem se štiri leta nazaj poročil in da je bilo skoraj celo leto povezano s tem in itak je bilo to moje najljubše leto do sedaj. Ampak 2016 mu je tok za petami, da ima nos v njegovih laseh, bližje že ne bi več šlo.

Torej, dogajalo se je veliko, leto je bilo zaznamovano z uresničitvijo velikih želj in sanj. Letošnje leto je velik sredinec vsem, ki so imeli kaj proti meni in mojim željam, letos sem jaz car in naredil sem ogromno zase. Kar pa je terjalo tudi eno žrtev, na žalost, moji prihranki so bistveno manjši, kot so bili na začetku leta. No, pa da pojasnim.

1. Moje ime je Uroš in sem motorist. Tako se lahko ponosno predstavljam, če me kdo vpraša, kdo sem. Izpolnil sem si eno največjih želj, ki sem jih imel že od otroštva. Naredil sem izpit za motor, kljub slabi volji (beri: neodobravanje) mojih staršev sem se odločil, da jaz to rabim zase, ker si zaslužim.


Velika zahvala za vse skupaj gre Avtošoli Šmarca za teorijo in seveda inštruktorju GOSPODU Martinu Žuglju. Če se bo kdo od vas podal na tako pot, potem vam resnično priporočam to kombinacijo, ne samo da imajo odlične cene, Martin se vozi s tabo na svojem motorju, da imaš lažjo predstavo, kaj in kako. 1A, ni kaj! S to kombinacijo inštruktorja in šole sem vse naredil v prvo brez težav.


Temu je sledilo še obvezno kupovanje motorja. Po dolgem premisleku in kljub odsvetovanju marsikoga sem si kupil svoj sanjski motor.

 


DUCATI MONSTER 696, zanj sem plačal malo več, kot sem imel bađet, ampak je bil vreden vsakega centa. Redko se zgodi, da si uresničiš neke take sanje, ampak več o tem v drugem blogu.

2. Ker mi je smučanje priraslo zelo k srcu (prej sem bil goreč zagovornik bordanja), sem si zadnja leta smučke stalno izposojal, bilo je (glede na to, kje delam) najcenejša opcija, ki pa ni bila vedno priročna, saj jih nisem imel vedno pri roki, ko sem jih rabil, treba je bilo planirati. No, od letošnjega leta naprej to ne bo več problem, saj sem si kupil smučke. Tudi te smučke so bile moje zelo zaželene smučke, saj so me že 2 leti nazaj na testu popolnoma prepričale in takrat sem se odločil, da bom jaz te smučke imel, samo počakati bom moral, da bodo na dobrem popustu. In res, letos so bile znižane za 50 %, jah kaj pa misliš, seveda sem jih kupil, a je v tem sploh kaj dvoma ;)

3. Plezal sem bistveno manj, kot sem želel, saj zaradi službe in drugih okoliščin nekako nismo uspeli spravit skupaj kakšnega dneva več plezanja, ampak kolikor sem plezal, je bilo dovolj. Čutim in vidim, da mi smeri postajajo lažje, če bo vse po sreči, bo 2017 bolj plezalno obarvano, samo stvari se morajo poklopit.

4. Dobil sem novo pogodbo o zaposlitvi, za nedoločen čas sem postal oddelkovodja, kaj naj rečem, očitno že nekaj delam prav, da so se tako odločili. Ni nekaj najlažjega na svetu, ampak pomaga, da smo dobra ekipca, da mi ne kravžljajo vseh živcev, no vsaj ne vsak dan.

5. Instagram imam tudi, po novem. To je pa dejansko izpred dveh dni. Follow! ;)

Mislim, da je to to. Samo še na kratko:

Najljubša rastavracija leta: Bunker - res da so v Murski Soboti, ampak se resnično splača iti. Odlična hrana, še boljši ambient, vrhunsko osebje. Če vam kaj pove, so bili prvi, ki sem jim na FB napisal oceno. Pa tega res ne počnem. Tamara ga je k sreči čisto naključno našla in ni nama žal.

Komad leta: Krech & Boby feat. Zlatko (Zlatan Čordić) - RAJDRJI PART III, kakopak. Zdej smo familija. Poleg tega pa Bobyja tudi poznam! CARE!

Najljubša oseba: Žena, itak

Najljubši geocache: The Maze oh, kok noro hud, resnično priporočam, ne za prvi geozaklad, ampak ko jih imate par pod pasom, ga obiščite. 

Tako, mislim, da je pa zdaj res to to. Še teh par dni do konca leta pa začnemo jovo na novo. Če bo leto pol toliko dobro kot letošnje, bo absolutna zmaga.

Držte pesti, da dobim odgovor, ki ga čakam, saj mi bo spremenil življenje, absolutno na bolje!

Držte se, srečno, zdravo, uspešno in ne pozabite, sledite svojim sanjam, ne pustite, da vam jih drugi odrekujejo samo zato, ker lahko. Sami si morate krojiti usodo, ni važno, kaj menijo starši, svojci, partnerji vaše življenje je vaša odločitev.

PikovAS

PS.: Tudi shujšal sem par kg. Čist tako, usput vsemu. ;) 2 komentarja:

 1. Ali potrebujete nujno posojilo za čiščenje dolgov ali potrebujete posojilo za lastniške deleže
  izboljšati svoje poslovanje? Ali so vas banke in druge banke zavrnile?
  finančne agencije? Ali potrebujete konsolidacijo posojil ali hipoteko? Iskanje št
  več, kot smo tukaj, da bi vse vaše finančne težave postalo stvar
  preteklost.

  To je enostavna posojilna družba. Ponujamo posojila tistim, ki jih zanima a
  primerna obrestna mera 2%. Območje se giblje od 5.000 do 5 evrov
  največ 100.000.000 dolarjev.

  Naša posojila so dobro zavarovana, saj je največja varnost naša prednostna naloga.

  Pišite nam po elektronski pošti: oceanfmortgages@gmail.com


  S spoštovanjem
  Max Bent
  oceanfmortgages@gmail.com
   
  2% originalni zajam in jamstvo
  oceanfmortgages@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Za današnje posojilo po nizki stopnji se zdaj uporabljajo posojila v višini 2%. To lahko poveča vaše poslovanje do višje mere. Ponujamo posojilo podjetjem in osebam, če potrebujete posojilo za zagon podjetja ali posojilo za izplačilo računov, se obrnite na nas preko (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) in dobite posojilo iz naše družbe ... Naredim najboljše posojilne storitve.

  Ponudba za posojila.

  OdgovoriIzbriši