torek, 27. december 2016

Povzetek leta 2016

Evo, zaštartali smo v zadnji teden leta 2016 in spodobi se, da se ga tudi povzame, saj je bilo letošnje leto precej bolj zanimivo in pozitivno kot prejšnja leta. Ne pomnim, kdaj sem imel tako leto, kot sem ga imel letos. Res da sem se štiri leta nazaj poročil in da je bilo skoraj celo leto povezano s tem in itak je bilo to moje najljubše leto do sedaj. Ampak 2016 mu je tok za petami, da ima nos v njegovih laseh, bližje že ne bi več šlo.

Torej, dogajalo se je veliko, leto je bilo zaznamovano z uresničitvijo velikih želj in sanj. Letošnje leto je velik sredinec vsem, ki so imeli kaj proti meni in mojim željam, letos sem jaz car in naredil sem ogromno zase. Kar pa je terjalo tudi eno žrtev, na žalost, moji prihranki so bistveno manjši, kot so bili na začetku leta. No, pa da pojasnim.

1. Moje ime je Uroš in sem motorist. Tako se lahko ponosno predstavljam, če me kdo vpraša, kdo sem. Izpolnil sem si eno največjih želj, ki sem jih imel že od otroštva. Naredil sem izpit za motor, kljub slabi volji (beri: neodobravanje) mojih staršev sem se odločil, da jaz to rabim zase, ker si zaslužim.


Velika zahvala za vse skupaj gre Avtošoli Šmarca za teorijo in seveda inštruktorju GOSPODU Martinu Žuglju. Če se bo kdo od vas podal na tako pot, potem vam resnično priporočam to kombinacijo, ne samo da imajo odlične cene, Martin se vozi s tabo na svojem motorju, da imaš lažjo predstavo, kaj in kako. 1A, ni kaj! S to kombinacijo inštruktorja in šole sem vse naredil v prvo brez težav.


Temu je sledilo še obvezno kupovanje motorja. Po dolgem premisleku in kljub odsvetovanju marsikoga sem si kupil svoj sanjski motor.

 


DUCATI MONSTER 696, zanj sem plačal malo več, kot sem imel bađet, ampak je bil vreden vsakega centa. Redko se zgodi, da si uresničiš neke take sanje, ampak več o tem v drugem blogu.

2. Ker mi je smučanje priraslo zelo k srcu (prej sem bil goreč zagovornik bordanja), sem si zadnja leta smučke stalno izposojal, bilo je (glede na to, kje delam) najcenejša opcija, ki pa ni bila vedno priročna, saj jih nisem imel vedno pri roki, ko sem jih rabil, treba je bilo planirati. No, od letošnjega leta naprej to ne bo več problem, saj sem si kupil smučke. Tudi te smučke so bile moje zelo zaželene smučke, saj so me že 2 leti nazaj na testu popolnoma prepričale in takrat sem se odločil, da bom jaz te smučke imel, samo počakati bom moral, da bodo na dobrem popustu. In res, letos so bile znižane za 50 %, jah kaj pa misliš, seveda sem jih kupil, a je v tem sploh kaj dvoma ;)

3. Plezal sem bistveno manj, kot sem želel, saj zaradi službe in drugih okoliščin nekako nismo uspeli spravit skupaj kakšnega dneva več plezanja, ampak kolikor sem plezal, je bilo dovolj. Čutim in vidim, da mi smeri postajajo lažje, če bo vse po sreči, bo 2017 bolj plezalno obarvano, samo stvari se morajo poklopit.

4. Dobil sem novo pogodbo o zaposlitvi, za nedoločen čas sem postal oddelkovodja, kaj naj rečem, očitno že nekaj delam prav, da so se tako odločili. Ni nekaj najlažjega na svetu, ampak pomaga, da smo dobra ekipca, da mi ne kravžljajo vseh živcev, no vsaj ne vsak dan.

5. Instagram imam tudi, po novem. To je pa dejansko izpred dveh dni. Follow! ;)

Mislim, da je to to. Samo še na kratko:

Najljubša rastavracija leta: Bunker - res da so v Murski Soboti, ampak se resnično splača iti. Odlična hrana, še boljši ambient, vrhunsko osebje. Če vam kaj pove, so bili prvi, ki sem jim na FB napisal oceno. Pa tega res ne počnem. Tamara ga je k sreči čisto naključno našla in ni nama žal.

Komad leta: Krech & Boby feat. Zlatko (Zlatan Čordić) - RAJDRJI PART III, kakopak. Zdej smo familija. Poleg tega pa Bobyja tudi poznam! CARE!

Najljubša oseba: Žena, itak

Najljubši geocache: The Maze oh, kok noro hud, resnično priporočam, ne za prvi geozaklad, ampak ko jih imate par pod pasom, ga obiščite. 

Tako, mislim, da je pa zdaj res to to. Še teh par dni do konca leta pa začnemo jovo na novo. Če bo leto pol toliko dobro kot letošnje, bo absolutna zmaga.

Držte pesti, da dobim odgovor, ki ga čakam, saj mi bo spremenil življenje, absolutno na bolje!

Držte se, srečno, zdravo, uspešno in ne pozabite, sledite svojim sanjam, ne pustite, da vam jih drugi odrekujejo samo zato, ker lahko. Sami si morate krojiti usodo, ni važno, kaj menijo starši, svojci, partnerji vaše življenje je vaša odločitev.

PikovAS

PS.: Tudi shujšal sem par kg. Čist tako, usput vsemu. ;) 







12 komentarjev:

  1. Ali potrebujete nujno posojilo za čiščenje dolgov ali potrebujete posojilo za lastniške deleže
    izboljšati svoje poslovanje? Ali so vas banke in druge banke zavrnile?
    finančne agencije? Ali potrebujete konsolidacijo posojil ali hipoteko? Iskanje št
    več, kot smo tukaj, da bi vse vaše finančne težave postalo stvar
    preteklost.

    To je enostavna posojilna družba. Ponujamo posojila tistim, ki jih zanima a
    primerna obrestna mera 2%. Območje se giblje od 5.000 do 5 evrov
    največ 100.000.000 dolarjev.

    Naša posojila so dobro zavarovana, saj je največja varnost naša prednostna naloga.

    Pišite nam po elektronski pošti: oceanfmortgages@gmail.com


    S spoštovanjem
    Max Bent
    oceanfmortgages@gmail.com
     
    2% originalni zajam in jamstvo
    oceanfmortgages@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Za današnje posojilo po nizki stopnji se zdaj uporabljajo posojila v višini 2%. To lahko poveča vaše poslovanje do višje mere. Ponujamo posojilo podjetjem in osebam, če potrebujete posojilo za zagon podjetja ali posojilo za izplačilo računov, se obrnite na nas preko (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) in dobite posojilo iz naše družbe ... Naredim najboljše posojilne storitve.

    Ponudba za posojila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Rešitve vaše težave: caravellamariepierre@gmail.com

    Pridružite se našim različnim projektom zaradi naših zaslug.

    E-pošta: caravellamariepierre@gmail.com
    E-pošta: caravellamariepierre@gmail.com
    E-pošta: caravellamariepierre@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Dober dan vsem !!!

    Moje ime je gospa Nedzla Kerso in danes govorim kot ena najsrečnejših oseb na svetu in povem, da je posojilodajalec rešil mojo družino pred najinimi slabimi razmerami, njegovo ime bom povedal svetu in z velikim veseljem rečem, da moja družina se je za vedno vrnila, ker sem potreboval posojilo v višini 50.000 eurov, da sem lahko začel svoje življenje, saj sem bila ena mati samohranilka s 5 otroki in zdi se, da se svet zanaša na mene, ko sem poskušal dobiti posojilo. Od bank in spletnih bank so mi zavrnili posojila, dejal, da je moj dohodek nizek in nimam zavarovanja za posojilo, zato grem po spletu iskat posojilo, ko sem naletel na lažne posojilodajalce, ki ves moj denar zahtevajo s sladkimi besedami.

    Dokler nisem videla objave mame gospe Marije s spletnega dnevnika in se ne strinjam z njo, mi je dala vse pogoje in sem se strinjala, presenetila me je s posojilom, ki spreminja moje življenje in mojo družino, in sprva sem pomislila to ne bi bilo mogoče zaradi mojih preteklih izkušenj in lažnih obljub, toda na moje presenečenje sem prejel posojilo v višini 50.000 evrov in vsem, ki resnično potrebujejo posojilo, bi svetoval, naj se obrnejo na gospo Marijo Aleksander, žensko njene besede, podjetje mati mati dobro poznan z naslovom spletnega mesta podjetja in za lažne posojilodajalce, ki nimajo naslova spletnega mesta, se lahko obrnete na mati Marijo po e-pošti: (mariaalexander818@gmail.com), ker je posojilodajalec najbolj razumljiv in prijazen. kdor želi posojilo ali kako pridobiti izvirno posojilo, naj se obrne na njen Via.

    e-pošta: (mariaalexander818@gmail.com)
    whatsapp: (+1 651-243-8090) Viber; (+1 651-243-8090)

    Za več informacij se lahko obrnete na Nedzla Kerso (nedzlakerso@gmail.com)

    Hvala vsem

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdravljeni: Ponudba posojila med resnim posameznikom v 72 urah.
    Posamezniki Irska, Švica, Kanada, Belgija, Francija, Italija, Guadeloupe, Gvajana, Martinique, Réunion Mayotte, Španija in povsod po svetu vam ponujam posojilo v višini od 5000 € do 8.000 .000 € vsem ljudem, ki jih lahko odplačajo z obrestmi obrestna mera znaša 2% za kateri koli zahtevani znesek. To počnem na naslednjih področjih:

    -Finančno posojilo
    - Domače posojilo
    - Naložbeno posojilo
    - Posojilo za avto
    - konsolidacijski dolg
    - Odkup kredita
    - Osebno posojilo
    -Jesni ste

    Če resnično potrebujete posojilo, se obrnite na mene. Na voljo sem vam za vse vaše finančne težave. Za več informacij nas kontaktirajte na naš e-poštni naslov: martinabracko6@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Zdravo vsi ,
    Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

    Hvala
    Rebeka

    OdgovoriIzbriši
  7. Pozdravljeni ljudje, pravkar sem z vami delil dobro novico, še posebej z vami, ki potrebujete finance. Spoznal sem peterhelps, finančno sem posojilo 47.000 € z obrestno mero 2% letno. Posojilo sem prejel v 72 urah. je pošten in resen. Za tiste, ki potrebujejo, kontaktirajte: peterhelps01@outlook.com za tiste, ki želijo več informacij, me kontaktirajte za več informacij: peterhelps01@outlook.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdravljeni 

    Oprostite za ta način stika z vami, prejel sem to sporočilo in prepričan sem, da bi bili vi oseba, ki jo potrebujem. Moje ime je Curman Ksenija  slovenskega porekla in živim v Sloveniji. Če se oglašujem, je to zato, ker trpim za hudo boleznijo, ki me obsoja na gotovo smrt in gre za rak na grlu, na računu imam vsoto 600.000 evrov, ki bi jo rad namenil zaupanja vredni in pošteni osebi. da ga zna dobro izkoristiti. Sem lastnica naftne družbe v Sloveniji, pred 6 leti sem izgubila moža, kar me je zelo prizadelo in do danes se nisem mogla ponovno poročiti, nisva imela otrok. Ta znesek bi rad daroval pred smrtjo, saj so mi dnevi šteti zaradi pomanjkanja te bolezni, za katero v Sloveniji nisem imel zdravila, ampak pomirjevalo in me zanima, če vam ta donacija lahko koristi. Elektronski naslov: curmank39@gmail.com

    prosim odgovori mi

    OdgovoriIzbriši
  9. Kontaktirajte nas za več informacij o ponudbi posojila in rešili bomo vašo finančno težavo. kontaktirajte nas preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com
    Telefonska številka:+1 (689) 247 6462 (Klic/Kaj je aplikacija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrebujete hiter, dolgoročen ali kratkoročni kredit z relativno nizko obrestno mero do 2 %? Poslovno posojilo, osebno posojilo, stanovanjsko posojilo, avtomobilsko posojilo, študentsko posojilo, posojilo za konsolidacijo dolga itd. ponujamo, ne glede na vašo boniteto. Osebna posojila (zavarovana in nezavarovana), poslovna posojila (zavarovana in nezavarovana), konsolidacijsko posojilo in več. Za več informacij o ponudbi posojila nas kontaktirajte in rešili bomo vaš finančni problem. kontaktirajte nas po e-pošti: dakany.endre@gmail.com

      Izbriši
  10. Pozdravljeni vsi, moje ime je Dawoud Owen, iz Londona, glavnega mesta Anglije, danes sem tako srečen. Prejel sem posojilo od posojilnih kreditnih institucij, ko je izgubljeno vse moje upanje, da ne morem več dobiti posojila, ker me goljufajo številni posojilodajalci, vendar se le spodbujam in naredim pogumen korak ter se prijavim pri tem posojilodajalcu, vendar z veseljem povem danes, ko sem pravkar prejel svoje posojilo v višini 9.000,00 funtov in vam bom svetoval vsem, ki potrebujete posojilo, ga kontaktirajte na njegov e-poštni naslov: loancreditinstitutions00@gmail.com. ali WhatsApp: +393512114999 in pridobite posojilo še danes. Lep dan vam želim

    OdgovoriIzbriši
  11. Moje ime je Nicolás Miltiades iz Slovenije. Rad bi se zahvalil posojilno-kreditnim institucijam, ki so mi pomagale dobiti posojilo. Zadnje tri mesece sem iskal posojilo za poravnavo svojih dolgov, vsi so me poskušali preslepiti, dokler nisem končno srečal posojilno-kreditnih ustanov. lahko so mi dali posojilo v višini 110.000 evrov. ti lahko tudi pomagajo. pomagali so tudi nekaterim drugim mojim kolegom. Če potrebujete kakršno koli finančno pomoč, se obrnite na njegovo podjetje po e-pošti (loancreditinstitutions00@gmail.com) Številka WhatsApp: +393512114999 Verjamem, da vam lahko pomagajo.

    OdgovoriIzbriši